Tietosuoja, GDPR

(General Data Protection Regulation)

Meille Norra Finansissa on tärkeää, että asiakkaillamme on luottavainen ja turvallinen tunne työskennellä kanssamme ja että he tietävät, että käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietoja turvallisella tavalla. Siksi haluamme olla avoimia myös siitä, kuinka tämän tyyppisiä tietoja käsitellään ja mihin niitä käytetään.

EU:n uusi tietosuoja-asetus tuli voimaan 25. toukokuuta 2018 ja tietosuojakäytäntömme kertoo sinulle, miten käsittelemme henkilötietoja.

Voit pyytää kopion antamistasi henkilökohtaisista tiedoista. Sinulla on oikeus saada virheelliset tiedot korjattua ja sinulla on oikeus poistaa henkilötietosi, kun niitä ei enää tarvita. Joissakin tapauksissa joudumme kuitenkin kantamaan lakivelvoitteemme, mikä tarkoittaa, että emme välttämättä aina poista henkilökohtaisia ​​tietojasi automaattisesti, vaikka niitä ei enää käytettäisi alkuperäiseen tarkoitukseensa. Olemme velvollisia säilyttämään joitakin henkilötietojasi tietyn ajanjakson ajaksi voidaksemme noudattaa esimerkiksi kirjanpitoa koskevia kirjanpito- ja rahanpesulakeja.

Täältä voit lukea lisää tietosuojakäytännöstämme.

Ota Yhteyttä

Norra Finans on nimittänyt tietosuojavastaavan, jonka tehtävänä on muun muassa valvoa, että Norra Finans käsittelee henkilötietoja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Älä epäröi ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme alla olevaan osoitteeseen, jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja siitä, kuinka keräämme, säilytämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Jos uskot, että me tai jokin muu yritys käsittelee henkilötietojasi rikkoen sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä, voit kääntyä Finanssivalvonnan puoleen (valvontaviranomainen).

Pyytääksesi otteen rekisteristä Norra Finansilta, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme alla olevaan osoitteeseen:

Norra Finans Sverige AB
Dataskyddsombud
Box 124
953 23 Haparanda

 

Lähetä pyyntösi kirjallisesti, allekirjoitettuna ja liitä mukaan kopio voimassa olevasta henkilöllisyystodistuksestasi.

Voit myös olla yhteydessä tietosuojavastaavaamme sähköpostitse osoitteeseen: gdpr@norrafinans.com