Bengt Lundin

Om:

Bengt är född 1958 och har arbetat i finansbranschen i 25 år på Nordea främst som företagsrådgivare. Innan dess, civilingenjörsexamen inom produktionsekonomi och verksam på industriföretag i södra Sverige.

Emilia Segerlund

Om:

Emilia Segerlund är född 1990 och har arbetat på Norra Finans sedan 2018. Hon har studerat Health Promotion och arbetat inom olika verksamheter. Idag arbetar hon som Produktionsansvarig och är med i ledningsgruppen på Norra Finans.

Rasmus Wahlberg

Om:

Rasmus Wahlberg, född 1979, är utbildad ekonom med över 15 års erfarenhet från den den finansiella sektorn. Han har arbetat på två factoringbolag och ett inkassobolag tidigare, bl.a. som VD på Nordfin Capital Oy. Rasmus är landschef för Finland och sitter med i ledningsgruppen på Norra Finans.

Johanna Jokiaho

Om:

Johanna Jokiaho är född 1978 med en MSc International Business från London South Bank University. Hon har över 20 års erfarenhet inom redovisning, controlling och som Ekonomichef. Har bl.a. arbetat på redovisningsbyråer, Hitachi Data Systems, The Absolut Company, Monster WW Scandinavia samt Deloitte. Johanna är Kreditchef på Norra Finans och sitter med i ledningsgruppen.

Mika Oinas

Om:

Född 1976, har närmare 20 års erfarenhet från IT-branschen. Har, efter examen i Bachelor of Business Information Technology vid Lapland University, haft rollen som IT-ansvarig i flera bolag. Är nu IT-ansvarig för Norra Finans-koncernen.

Peter Stock

Om:

Peter Stock är född 1974, har över 20 års erfarenhet av bank/finans och inkassoverksamhet. Han har arbetat i ledande positioner inom Marginalen Bank samt Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget. Peter är COO och ansvarar för all nyförsäljning inom Norra Finanskoncernen.

Heli Heikka

Om:

Född 1979, flerårig branscherfarenhet inom den finansiella sektorn. Efter magisterexamen i ekonomi vid Högskolan i Gävle arbetat som revisor hos KPMG och sedan som företagsrådgivare på Swedbank, bl a midcorp. Är nu CFO för Norra Finans, delägare samt styrelseledamot i moderbolaget Norra Finans Holding.

Magnus Lehto

Om:

Född 1975, 20 års erfarenhet inom den finansiella sektorn. Arbetat under denna tid i Swedbank koncernen i flera ledande befattningar bl a som kontorschef, Midcorpansvarig samt som trader/aktiemäklare. Magnus är VD och majoritetsägare i Norra Finans-koncernen och styrelseledamot i koncernbolagen.