LEDIGA TJÄNSTER
Vill Du Bli En Del Av Norra Finans?

Norra Finans expanderar och växer både i Sverige och Finland och för att möta den ökade efterfrågan söker vi alltid efter nya kompetenta medarbetare som vill bli en del av vårt lagbygge och vara med på vår tillväxtresa. Nedan ser du våra lediga tjänster just nu. Klicka på respektive för att göra din ansökan. Du kan även välja att göra en intresseanmälan så ligger du med i våra rullar inför kommande rekryteringar.

Lediga tjänster just nu
Redovisningsekonom till Haparanda. Account manager till Luleå. Finsktalande Account Manager till Haparanda
Erfaren systemtekniker.
Just nu söker vi efter en erfaren systemtekniker med projektansvar till vår IT-avdelning i Haparanda. Ansök senast 18 september.
VÅRT TEAM
Lär Känna Några Av Våra Medarbetare

En avgörande del i Norra Finans framgång, och således även i Ert företags kommande utvecklingsresa, är våra mycket kompetenta och engagerade medarbetare som alltid vill framåt.

PASSION FÖR UTVECKLING
Vi Krånglar Inte Till Saker

Både små och stora företag har historiskt haft svårt att få gehör för sina finansieringsbehov. Idén bakom Norra Finans grundar sig i att vi vill förenkla och hitta lösningar för våra kunder.

Vi drivs av en entreprenörsanda och vi utvecklar nya finansieringstjänster som svarar mot marknadens föränderliga behov.

Vårt huvudkontor ligger i Haparanda och tack vare den fina utveckling våra

samarbetspartners uppvisat sedan vi startade bolaget 2015 har vi även etablerat oss i Stockholm, Helsingfors, Luleå och Wasa.

Magnus Lehto
CEO, Norra Finans

magnus

LÄR KÄNNA OSS

Se Filmen Om Oss

Och Vår Norrländska Bakgrund