Tietosuoja, GDPR (General Data Protection Regulation)

Me Norra Finansilla pidämme tärkeänä, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ja tietävät, että käsittelemme heidän henkilötietojaan turvallisella ja asianmukaisella tavalla. Tästä syystä haluamme kertoa avoimesti, kuinka käsittelemme tällaisia tietoja ja mihin me käytämme niitä.

25. toukokuuta 2018 astui voimaan EU:n uusi tietosuoja-asetus. Tietosuojakäytäntömme kertoo, kuinka käsittelemme henkilötietoja.

Voit vaatia meiltä jäljennöksen niistä henkilötiedoista, jotka olet antanut meille. Sinulla on oikeus vaatia virheellisten tietojen oikaisua sekä oikeus tietyin edellytyksin vaatia henkilötietojesi poistamista, kun niitä ei enää tarvita. Joissakin tapauksissa emme kuitenkaan voi heti poistaa tietojasi jonkin muun lakisääteisen velvoitteen vuoksi. Olemme velvoitettuja säilyttämään osan henkilötiedoistasi tietyn aikaa täyttääksemme esimerkiksi kirjanpitoon liittyvät ja rahanpesua ehkäisevät vaatimukset.

Voit lukea lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

Yhteystiedot

Norra Finans on valinnut tietosuojavastaavan, jonka tehtävänä on muun muassa valvoa, että Norra Finans käsittelee henkilötietojasi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Älä epäröi ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan alla olevaan osoitteeseen, jos sinulla on kysyttävää tai näkemyksiä siitä, miten keräämme, säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi.

Jos olet sitä mieltä, että Norra Finans tai jokin toinen yritys käsittelee henkilötietojasi voimassa olevien tietosuojasäännösten vastaisesti, ota yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon (valvontaviranomainen).

Jos haluat rekisteriotteen tiedoistasi Norra Finansilta, ota yhteyttä tietosuojavastaavamme alla olevaan osoitteeseen:

Norra Finans Sverige AB
Tietosuojavastaava
Box 124
953 23 Haparanda

Lähetä kirjallinen vaatimus, kopio voimassa olevasta henkilöllisyystodistuksesta sekä aito allekirjoituksesi.

Voit lähettää tietosuojavastaavalle myös sähköpostia osoitteeseen: gdpr@norrafinans.com.