CSR

Vårt Samhällsansvar

Norra Finans vill ta ett socialt samhällsansvar. Vi är ett modernt och nytänkande finansbolag som drivs av att göra skillnad. Vi har våra rötter i Tornedalen och Norrbotten och det är vi stolta över.

Genom att satsa på några av Norrbottens läns fina idrottsföreningar, vill vi vara med och bidra till ett mer jämställt och inkluderande samhälle och därmed också vara en motor i näringslivets utveckling. Ensam är inte stark, men tillsammans kan vi göra skillnad.

Luleå Hockey

Vår satsning på Luleå Hockeys dam- och herrlag är ett led i vårt arbete för ett jämställt och inkluderande samhälle. Luleå Hockey har målmedvetet arbetat för en förändring inom svensk damhockey, vilket gett eko i hela Sverige. Föreningens jämställdhetsarbete visar sig både på och utanför isen. Luleå Hockey definierar sin värdegrund med tre bokstäver – GPS –  vilket står för Glädje, Passion, och Stolthet. Det lirar med vår värdegrund. Vi är därför en stolt partner till Luleå Hockey/MSSKs damlag och Luleå Hockeys herrlag.

Luleå Basket

Luleå Basket benämns ofta som Sveriges bästa basketlag. Det tycker vi också. En av anledningen är naturligtvis de fem SM-gulden, men det finaste med Luleå Basket är det värdegrundsarbete man arbetat med i många år och som skapar den familjära känslan kring föreningen och laget. Framgångsmaskinen Luleå Basket har arbetat hårt för att komma dit man är idag. Föreningens värdegrund är hållbarhet, mångfald, jämlikhet och ett inkluderande samhälle. Det tycker vi är fint, och det ställer vi oss bakom. Därför är vi en stolt partner till Luleå Basket.

Kontakta Norra Finans