Läs Luleå Näringsliv AB:s inlägg om vår etablering i Luleå

Luleå Näringsliv har jobbat ett flertal år med att attrahera bolag som jobbar med företagstjänster, och detta är ett av flera viktiga resultat. Projektet ”Fler jobb till Luleå” har bidragit till att vi kunnat lägga änmer kraft på detta och då kommer resultaten, säger Li Skarin, vd, Luleå Näringsliv

Läs hela inlägget här: https://www.facebook.com/luleanaringsliv/photos/a.680721835292528/2515250511839642/?type=3&theater

Nu söker vi en kontorschef till Haparanda

Vill du arbeta på ett företag med en öppen och välkomnande miljö samt en härlig gemenskap? Vi jobbar tillsammans, vi har inga hierarkier och du har stora möjligheter att utvecklas både personligt- och yrkesmässigt.
Välkommen till det moderna finansbolaget!

Hela annonsen ser du här: Kontorschef

Norra Finans etablerar kontor i Luleå

Nu öppnar vi kontor i Luleå!
-Vårt bolag växer och i takt med det behöver vi etablera oss på fler orter för att komma närmare våra kunder, säger Magnus Lehto, VD för verksamheten. Luleå med omnejd är en intressant region där det händer mycket positivt, och för oss känns det naturligt att etablera nästa kontor i residensstaden.

Läs hela pressmeddelandet här: Pressmeddelande Norra Finans

Nationaldagsveckan

Torsdagen den 6 juni har vi stängt.

Övriga dagar öppet som vanligt.

Våra öppettider under påsk

Skärtorsdag den 18 april har vi öppet till 13.00
Vi har stängt under långfredagen och annandag påsk.

Vi önskar er alla en glad och trevlig påsk!

Nytt kontor i Stockholm

Norra Finans AB expanderar och har nu även kontor I Stockholm. Verksamheten kommer vara finansieringstjänster samt inkasso.

Adressen är:

Humlegårdsgatan 20, 114 46 Stockholm

Filminspelning

Vi har just spelat in vår nya presentationsfilm. Filmen är inspelad i våra egna lokaler med vår egen personal. Filmen kommer inom kort på vår hemsida samt framöver på olika medier.