Information angående Corona (Covid-19)

Norra Finans följer händelseutvecklingen av det nya coronaviruset (Covid-19) och följer myndigheternas rekommendationer i respektive länder. Vår verksamhet fungerar som vanligt och vi nås per telefon och mail. Norra Finans har tillsatt en arbetsgrupp som följer utvecklingen kontinuerligt och vi har sjösatt vår kontinuitetsplan för att säkerställa vår drift, service, system och tjänster. På våra(…) Läs mer »

Vi söker nu en semestervikarie till vår produktionsavdelning!

Vi söker en handläggare till vår produktionsavdelning i Haparanda. Tjänsten är till en början ett semestervikariat med möjlighet till förläning. I rollen som handläggare på Norra Finans Sverige AB kommer du att ha en viktig roll att tillsammans med dina kollegor ansvara för all affärsadministration och internredovisning av fakturaköp och fakturabelåning. I denna roll ansvarar(…) Läs mer »

Vi söker nu en redovisningsekonom till vårt team!

Vi söker en redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning i Haparanda. Ekonomiavdelningen ansvarar för bokslutsarbete, finansiellrapportering, uppföljning av interna kontroller samt myndighetsrapportering.  Arbetsuppgifterna omfattar både dagliga och månatliga rutiner.  I din roll ingår bland annat följande arbetsuppgifter: löpande bokföring, fakturering, leverantörsreskontra, kundreskontra, månads- och årsbokslut, delaktighet i extern -och intern rapportering. Vi söker dig som har några(…) Läs mer »

Norra Finans gör det möjligt!

Norra Finans fortsätter att ta ett stort samhällsansvar i länet för jämställt idrottande. Läs hela nyheten på Luleå Hockeys hemsida här

Frukostvärd på Vetenskapens Hus

I november var Norra Finans frukostvärd på Vetenskapens Hus i Luleå, ett samarrangemang med Luleå Näringsliv. Frukostmötet var välbesökt och vi fick en bra chans att träffa befintliga och nya kunder. Peter Stock, Alex Hanhirova och Monica Wikström-Johansson minglade bland drygt 200 morgonpigga företagare.

Matchvärd på Luleå Hockey

I november var Norra Finans matchvärd på Luleå Hockey. Luleå Hockeys lagkapten Erik Gustavsson överlämnar signerade matchtröjor till Magnus Lehto och Peter Stock. Efter matchen delar Monica Wikström-Johansson ut ett pris till Juhani Tyrväinen, som utsågs till matchens lirare. Matchvärdskapet är en del i vårt CSR-arbete samtidigt som det är ett bra sätt för oss(…) Läs mer »

Norra Finans och Luleå Hockey har tecknat ett nytt samarbetsavtal!

Monica Wikström-Johansson, Norra Finans – Det Luleå Hockey gör för föreningens damer och tjejer är något som vi på Norra Finans uppskattar väldigt mycket. Föreningens jämställdhetsarbete visar sig både på och utanför isen. Det är ett viktigt och långsiktigt arbete som vi vill vara med på för att göra detta möjligt. Läs hela Luleå Hockeys(…) Läs mer »

Lunchseminarium för Norrbottens Handelskammares medlemmar

Torsdagen den 26 september höll Norra Finans ett lunchseminarium för Norrbottens Handelskammares medlemmar. Temat för dagen var ”Finansieringslösningar för export”. Peter Stock och Monica Wikström-Johansson presenterade vad Norra Finans kan erbjuda för finansieringslösningar och tjänster för företag som vill ta klivet ut på den globala marknaden.