Norra Finans gör det möjligt!

Norra Finans fortsätter att ta ett stort samhällsansvar i länet för jämställt idrottande. Läs hela nyheten på Luleå Hockeys hemsida här

Frukostvärd på Vetenskapens Hus

I november var Norra Finans frukostvärd på Vetenskapens Hus i Luleå, ett samarrangemang med Luleå Näringsliv. Frukostmötet var välbesökt och vi fick en bra chans att träffa befintliga och nya kunder. Peter Stock, Alex Hanhirova och Monica Wikström-Johansson minglade bland drygt 200 morgonpigga företagare.

Matchvärd på Luleå Hockey

I november var Norra Finans matchvärd på Luleå Hockey. Luleå Hockeys lagkapten Erik Gustavsson överlämnar signerade matchtröjor till Magnus Lehto och Peter Stock. Efter matchen delar Monica Wikström-Johansson ut ett pris till Juhani Tyrväinen, som utsågs till matchens lirare. Matchvärdskapet är en del i vårt CSR-arbete samtidigt som det är ett bra sätt för oss(…) Läs mer »

Norra Finans och Luleå Hockey har tecknat ett nytt samarbetsavtal!

Monica Wikström-Johansson, Norra Finans – Det Luleå Hockey gör för föreningens damer och tjejer är något som vi på Norra Finans uppskattar väldigt mycket. Föreningens jämställdhetsarbete visar sig både på och utanför isen. Det är ett viktigt och långsiktigt arbete som vi vill vara med på för att göra detta möjligt. Läs hela Luleå Hockeys(…) Läs mer »

Lunchseminarium för Norrbottens Handelskammares medlemmar

Torsdagen den 26 september höll Norra Finans ett lunchseminarium för Norrbottens Handelskammares medlemmar. Temat för dagen var ”Finansieringslösningar för export”. Peter Stock och Monica Wikström-Johansson presenterade vad Norra Finans kan erbjuda för finansieringslösningar och tjänster för företag som vill ta klivet ut på den globala marknaden.

Nu söker vi en Säljare/Finansiell Rådgivare till vårt team!

Vi söker en Säljare/Account Manager/Finansiell Rådgivare till kreditkoncernen Norra Finans med placeringsort i Luleå alternativt Haparanda. Vill du arbeta på ett företag med en öppen och välkomnande miljö samt en härlig gemenskap? Vi jobbar tillsammans, vi har inga hierarkier och du har stora möjligheter att utvecklas både personligt- och yrkesmässigt. Välkommen till det moderna finansbolaget!(…) Läs mer »

Läs Luleå Näringsliv AB:s inlägg om vår etablering i Luleå

Luleå Näringsliv har jobbat ett flertal år med att attrahera bolag som jobbar med företagstjänster, och detta är ett av flera viktiga resultat. Projektet ”Fler jobb till Luleå” har bidragit till att vi kunnat lägga änmer kraft på detta och då kommer resultaten, säger Li Skarin, vd, Luleå Näringsliv Läs hela inlägget här: https://www.facebook.com/luleanaringsliv/photos/a.680721835292528/2515250511839642/?type=3&theater

Nu söker vi en kontorschef till Haparanda

Vill du arbeta på ett företag med en öppen och välkomnande miljö samt en härlig gemenskap? Vi jobbar tillsammans, vi har inga hierarkier och du har stora möjligheter att utvecklas både personligt- och yrkesmässigt. Välkommen till det moderna finansbolaget! Hela annonsen ser du här: Kontorschef

Norra Finans etablerar kontor i Luleå

Nu öppnar vi kontor i Luleå! -Vårt bolag växer och i takt med det behöver vi etablera oss på fler orter för att komma närmare våra kunder, säger Magnus Lehto, VD för verksamheten. Luleå med omnejd är en intressant region där det händer mycket positivt, och för oss känns det naturligt att etablera nästa kontor(…) Läs mer »